Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/tcclub/public_html/include/config.php on line 58
TC - Club - Despre TC Club - Misiune
Despre TC Club

Clubul de afaceri
Sloven - Roman
Splaiul Unirii, Nr. 12,
Bl. B6, Sc. 3, Et 5, Ap 91, Sector 4, București
Email: info@tc-club.ro

Misiune

"Clubul de Afaceri Triglav-Carpati "este pregatit si functionabil!

Inca de la infiintare, TC Club si-a dorit sa contribuie activ la imbunatatirea relatiilor dintre Romania si Slovenia.

Astfel, Tc Club a desfasurat numeroase activitati la nivel economic, cultural,sportiv, si nu numai, dovedindu-se a fi un partener de incredere pentru orice activitate, eveniment sau colaborare pe care cele doua tari au dorit sa le dezvolte.

Un exemplu concludent este cel referitor la demersurile facute de catre TC Club pentru infratirea oraselor Mangalia, Romania si Piran, Slovenia, eveniment ce a avut loc in luna Iunie 2012.

TC Club isi va continua activitatea prin actiuni asemanatoare, pentru ca parteneriatul dintre cele doua tari, indeosebi cel din sectorul de business, sa cunoasca o dezvoltare continua.

 

Vă invităm să va alaturati Clubului nostru - un Club construit pentru a-si ajuta membrii sa interactioneze cu comunitatea româneasca de afaceri, Club în care sperăm să construim şi să dezvoltam un climat de cooperare, unde ideile şi informaţiile sunt schimbate liber.


 

Gorenje

Adeona

MG

Terme-Catez

IEDC

Japti

Zepter2