Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/tcclub/public_html/include/config.php on line 58
TC - Club - Membri club - Bronz
Membri club

Clubul de afaceri
Sloven - Roman
Splaiul Unirii, Nr. 12,
Bl. B6, Sc. 3, Et 5, Ap 91, Sector 4, București
Email: info@tc-club.ro

Etol

- is one of the leading European aroma and flavouring houses for food industry, with annual business scope equalling € 40 million (2008),
- has over 200 employees,
- develops more than 1,000 new products each year,
- is present on all 5 continents and in more than 47 countries around the world.


viziteaza link »

SoftNet

SoftNET EU a fost infiintata in 2006 in Bucuresti, fiind o companie privata cu capital european. SoftNET EU face parte din grupul de firme SoftNET care este prezent in tari europene ca Slovenia, Serbia, Croatia, Bosnia si Bulgaria. Inca de la infiintare, principala preocupare a companie a fost dezvoltarea transmisiunilor de date. De-a lungul evolutiei comunicatiilor au fost adoptate noi servicii si solutii. Grupul SoftNET dezvolta retele proprii in toate tarile in care activeaza. In Slovenia, reteau are acoperire nationala. Investitiile in dezvoltarea si modernizarea retealei europene sunt constante. Decizia de a construi propria retea IP a facut posibila ofertarea catre clientii nostri de servicii avansate cum sunt IP, IP VPN, VoIP. In plus, oferim si servicii de design, instalare, maintenance si training. In cooperare cu partenerii nostrii din domeniile hardware si software, oferim clientilor solutii complete.


viziteaza link »

Institute for Strategic Studies

Institutul pentru Studii Strategice este o instituţie independentă, non-guvernamentale care se ocupă în principal cu analiza a evenimentelor politice, care leagă diferitele instituţii şi a experţilor, organizarea de reuniuni ştiinţifice şi publicarea de publicaţii care să abordeze probleme globale de politică din perspective diferite.


viziteaza link »

Viator&Vektor

Viator & Vektor - Ro este o companie multinationala parte a grupului Viator & Vektor, principala societate de logistica slovena, infiintata in anul 2004.

Grupul Viator & Vektor, care cuprinde peste 17 de societati strans legate intre ele pe intreg teritoriul Europei Centrale si de Sud Est, furnizeaza o gama conpleta de servicii logistice si numeroase servicii suplimentare (ateliere, verificari tehnice). Aceasta are in portofoliu si o companie de productie autobuze si vehicule comerciale.


viziteaza link »Gorenje

Adeona

MG

Terme-Catez

IEDC

Japti

Zepter2