Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/tcclub/public_html/include/config.php on line 58
TC - Club - Produse si Servicii - Evenimente
Produse si Servicii

Clubul de afaceri
Sloven - Roman
Splaiul Unirii, Nr. 12,
Bl. B6, Sc. 3, Et 5, Ap 91, Sector 4, București
Email: info@tc-club.ro

Evenimente

CONFERINTA DE AFACERI ANUALA
Conferinţa va fi centrat tematic şi la timp. Gama de teme vor fi definite de către conducerea clubului. Membrii vor avea posibilitatea de a introduce propriile lor idei şi teme, şi vor avea un cuvânt de spus în alegerea finală a temei abordate. Membri clubului vor beneficia de reduceri de preţuri. 

Obiectivele conferinţei:

- sa asigure participarea românilor care conduc cifrele de afaceri si sunt factorii de decizie, precum şi în sens mai larg din regiunea Mării Negre;

- sa creeze sinergie in afaceri ;

- sa ofere schimb de informaţii cu privire la condiţiile politice şi de securitate;

- sa ajute participanţii sa-si extindă reţeaua.

 

SEMINARE

Seminariile vor fi bi-lunare. Intenţia lor este in aceeasi masura de a educa si de a lărgii reţelele de contact. Vorbitorii vor fi de succes şi proeminente figuri de afaceri.

MESE DE AFACERI 
Din când în când, după cum este necesar sau cand se iveste posibilitatea, clubul va organiza mese de afaceri cu persone cunoscute / importante, cum ar fi: oameni de afaceri, politicieni, specialisti recunoscuti internaţional in diverse domenii de activitate, filantropi, etc.

LUCRĂRI CU MASS-MEDIA
Clubul va publică periodic articole cu privire la membri săi si la activitatea desfasurata la club. În plus, vom ajuta, de asemenea, membrii noştri cu publicitate şi cu alte activităţi de relaţii publice. 
 
LOBBY
Servicii de lobby vor fi tratate de la caz la caz. Intenţia noastră este de a proteja şi a servi interesele membrilor nostri, mai ales în relaţiile cu Guvernul şi cu oficialitatile, sau la nivel de afaceri locale in comunitate.

Gorenje

Adeona

MG

Terme-Catez

IEDC

Japti

Zepter2